ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Να μην παίξει κανείς το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής

Ασημακοπούλου: Να μην παίξει κανείς το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής

Να μην παίξει κανείς το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής, την οποία χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση, ζήτησε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στην πρόσφατη υπόθεση Μπαλτάκου.

«Ο κ. Μπαλτάκος έκανε κάτι απαράδεκτο και από εκεί και πέρα, απομακρύνθηκε από τη θέση του. Δεν νομίζω ότι το να σχολιάσω τη συνέντευξη Μπαλτάκου έχει αξία. Όλοι άκουσαν τη δήλωση του κ. Σαμαρά όταν του το μετέφεραν. Είπε αμέσως, ότι θα απομακρυνθεί» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου.

Όπως είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο κ.Μπαλτάκος ήταν εκτός γραμμής και για αυτό έχει απομακρυνθεί.

« Δεν ξέρω τι έλεγε στους διαδρόμους της βουλής ο κ. Μπαλτάκος. Σημασία έχει η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, είναι νεοναζί», υποστήριξε η κα. Ασημακοπούλου, τονίζοντας ότι «η επιλογή του πρωθυπουργού ήταν να απομακρυνθεί και οι προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού για όποιον επαναλάβει κάτι τέτοιο ήταν εξίσου ξεκάθαρες».

«Αυτή τη στιγμή όπου επιτέλους θα μπορούσαμε να συζητάμε και ορισμένα ευχάριστα πράγματα, όπως το ότι ετοιμαζόμαστε να βγούμε στις αγορές, συζητάμε για το θέμα αυτό που έχει κλείσει. Ότι και να ήταν, δεν είναι πια. Δεν αποτελεί δικαιολογία να αφήνουμε τη Χρυσή Αυγή να βάζει τη δική της ατζέντα. Το θέμα έχει λήξει», υποστήριξε η κα.Ασημακοπούλου.

«Η σωστή χρονική στιγμή για να βγούμε στις αγορές, δεν θα καθοριστεί με πολιτικά κριτήρια. Θα βγούμε στις αγορές την καλύτερη δυνατή στιγμή. Η βιωσιμότητα του χρέους είναι μια παράλληλη διαδικασία, η οποία έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα», τόνισε η κα. Ασημακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

«Εγώ είμαι ΝΔ, δεν πρόκειται να πω κάτι εναντίον του κόμματός μου»