ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εγώ είμαι ΝΔ, δεν πρόκειται να πω κάτι εναντίον του κόμματός μου»

«Εγώ είμαι ΝΔ, δεν πρόκειται να πω κάτι εναντίον του κόμματός μου»

Το NEWSBOMB.GR αποκαλύπτει την αντίδραση στενού συνεργάτη του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης για τα περί δημιουργίας νέου δεξιού κόμματος

Λίγες μέρες μετά τον αναίτιο σάλο που ξέσπασε στα ΜΜΕ για το βίντεο Μπαλτάκου - μιας και τα περισσότερα σημεία είτε είχαν γραφτεί στον τύπο είτε ήταν αναληθή-δημοσιεύματα φέρουν τον Τάκη Μπαλτάκο ως επικεφαλής νέας πολιτικής κίνησης με ‘’δεξιό’’ προσανατολισμό.

Το Newsbomb.gr έψαξε το θέμα, μιας και τα μυθεύματα δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό περί ιδρύσεως δεξιού-πατριωτικού κόμματος.

Και η αλήθεια είναι ότι η πληροφορία που ήθελε τον Τάκη Μπαλτάκο να ηγείται νέου δεξιού κόμματος δεν αληθεύει!

Μάλιστα, συνεργάτης του στενού περιβάλλοντος Μπαλτάκου, μας μετέφερε μια φράση του ιδίου προς το επιτελείο του, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας.

«Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία. Δεν πρόκειται να πω κάτι εναντίον του κόμματός μου όσο και αν με προκαλέσουν οι ‘’γνωστοί-άγνωστοι’’», φέρεται να είπε σε προχθεσινή συνάντηση με το στενό επιτελείο του ο Τάκης Μπαλτάκος.

Κύκλοι της ΝΔ μάλιστα, σχολιάζουν θετικά τη μετέπειτα στάση Μπαλτάκου, ενώ επισημαίνουν ότι μάλλον οι χειρισμοί των πρώτων ωρών της κρίσης δεν ήταν και οι πλέον εύστοχοι, όπως απεικονίστηκε και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, μιας και ο πανικός και η σύγχυση φαίνεται να κυριάρχησαν (κακοί σύμβουλοι!).

Εμείς θα παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της ΝΔ όσο και στην πολιτική σκηνή του τόπου, μιας και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες!

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Τ. Μπαλτάκος για το επίμαχο βίντεο

Σαμαράς: Δεν ξέρω ποιούς έχει παγιδεύσει η Χ.Α.!

Πότε οι «κασέτες» ρίχνουν κυβερνήσεις

Για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι

Σαμαράς: Πολέμησα τη Χ.Α. σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο

Με ποιους βουλευτές μιλούσε ο Κασιδιάρης

Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα

Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Θύελλα αντιδράσεων για την υπόθεση Μπαλτάκου

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη