ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Πολέμησα τη Χ.Α. σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο

Σαμαράς: Πολέμησα τη Χ.Α. σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο

Για μικροπολιτικές σκοπιμότητες κατηγορεί ο Πρωθυπουργός όσους ζητούν την παραίτηση Δένδια και Αθανασίου, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου

«Είμαι εκείνος ο οποίος πολέμησα εξαρχής τη Χρυσή Αυγή, σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής μας ζωής», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση στηρίζει «με ακλόνητη πίστη» την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και κατηγόρησε όσους ζητούν την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ότι ταυτίζονται με τη Χρυσή Αυγή,

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. «Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές και σε κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να μας κρατήσει πάλι πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω», πρόσθεσε.

«Αλλά εμείς», πρόσθεσε, «προχωράμε με την απαραίτητη ομοψυχία και την εξίσου απαραίτητη πολιτική σταθερότητα».

Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς διεμήνυσε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κρατήσει τη χώρα πίσω, τώρα που βγαίνει από την κρίση και βγαίνει στις διεθνείς αγορές.
«Την ευθεία γραμμή που έχω χαράξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Ο Σαμαράς θα απαντήσει στην Βουλή

Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα

Υπόθεση Μπαλτάκου και εκλογές στην ατζέντα Σαμαρά – Βενιζέλου

Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Θύελλα αντιδράσεων για την υπόθεση Μπαλτάκου

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη