ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Δεν περίμενα τόση ανησυχία από ορισμένους

Παπανδρέου: Δεν περίμενα τόση ανησυχία από ορισμένους

Να υποβαθμίσει το γεγονός της κοινής του εμφάνισης με τον Φ. Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ. Κοππά επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε «σημείο των καιρών» το θόρυβο που ξέσπασε εντός του ΠΑΣΟΚ αφήνοντας παράλληλα αιχμές για όσους τον επέκριναν για την επιλογή του.

«Αντισυμβατικές αποφάσεις έχω πάρει πολλές φορές στη ζωή μου και ίσως επειδή συνηθίζω να σκέφτομαι και να δρω μη συμβατικά. Αλλά δεν περίμενα η παρουσίαση ενός βιβλίου για τη σοσιαλδημοκρατία να θεωρηθεί αντισυμβατική κίνηση», σχολίασε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως είπε ο πρώην πρωθυπουργός, το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μίας επιστήμονος και πολιτικού με την οποία έχει δουλέψει δύο δεκαετίες.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι δεν περίμενε «αυτή η συζήτηση να προκαλέσει τόση ανησυχία σε διάφορους κύκλους».

Η απόφαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ να συμπαρουσιάσει το βιβλίο με τον κ. Κουβέλη, τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, έχει προκαλέσει ενόχληση στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη στον «τρίτο πόλο» που συγκροτεί η ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε επίσης:

Ο τσολιάς από την «Ελληνοφρένεια» υποδέχτηκε Κουβέλη και ΓΑΠ (pics)

Πού ποντάρει ο Κουβέλης και ποιος ο ρόλος του ΓΑΠ