Επίσκεψη Καρατζαφέρη στα Ιωάννινα

Newsbomb

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καραζαφέρης, επισκέφθηκε σήμερα τα Ιωάννινα, όπου είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Το απόγευμα, σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε στην τεράστια ανεργία που πλήττει το Νομό Ηπείρου.

«Δυστυχώς, ούτε εσείς γλυτώσατε από το success story του κ. Σαμαρά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης, έκανε εκτενή αναφορά στην πολιτική κατάσταση της χώρας και εκτίμησε ότι στις 26 Μαΐου, οι δύο σημερινοί συγκυβερνήτες, θα πρέπει να απολογηθούν στα κόμματα τους, για τη συντριβή στην οποία τα οδήγησαν.

«Ούτε ο κ. Σαμαράς, αλλά ούτε και ο κ. Βενιζέλος, θα μπορούν να σταθούν την επομένη της εκλογικής συντριβής στην οποία οδηγούνται. Οι δελφίνοι καραδοκούν και μάλιστα δεν το κρύβουν, ούτε από τη μια, ούτε από την άλλη πλευρά».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών.

«Πρέπει να εξηγήσουμε στον ελληνικό λαό τι σημαίνουν οι ευρωεκλογές για τη χώρα μας, ώστε να υπάρξει η δέουσα προσοχή και σημασία στο ποιους θα στείλουμε στις Βρυξέλλες. Είναι για τα πανηγύρια βέβαια και εκεί, αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στείλουμε ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές» τόνισε με νόημα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

Επεσήμανε τέλος το γεγονός ότι και ο ίδιος χρειάζεται σταυρό. «Είμαι ο μοναδικός Πρόεδρος κόμματος σε αυτές τις εκλογές και χρειάζομαι σταυρό προτίμησης» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Στη συνέχεια, προήδρευσε σύσκεψης των στελεχών της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ιωαννίνων.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αύριο Κυριακή 11 Μαίου, θα επισκεφθεί το Αγρίνιο και το απόγευμα την Πάτρα, όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων μες εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved