ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: H ελληνική showbiz στο στίβο της πολιτικής

Εκλογές 2014: H ελληνική showbiz στο στίβο της πολιτικής

Ηθοποιοί, τραγουδιστές αλλά και αθλητές, άφησαν στην άκρη τις προσωπικές τους ενασχολήσεις και αποφάσισαν να ριχτούν στο στίβο της πολιτικής και πιο συγκεκριμένα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ής Μαϊου.

Ηλίας Ψινάκης: O γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ, είναι υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα, περιοχή στην οποία διαμένει τα 18 τελευταία χρόνια.

Τάσος Χαλκιάς: Εκτός από ηθοποιός, ο Τάσος Χαλκιάς είναι και υποψήφιος στο Δήμο Χαϊδαρίου, δηλώνοντας ότι βρίσκεται πλέον σε μια ωριμότητα που του επιτρέπει να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος.

Λευτέρης Πανταζής: Από υποψήφιος δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο γνωστός τραγουδιστής, έθεσε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, αφού όπως τόνισε αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφοσιωθεί πλήρως στον δήμο.

Αντωνία Γιαννούλη: Ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα τηλεοπτικά σήριαλ του Νίκου Φώσκολου, διεκδικεί τον δήμο Τρίπολης με τον συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία».

Μιχάλης Μανιάτης: Ακόμα ένας εκπρόσωπος της τέχνης, υποψήφιος δήμαχος Πύργου Ηλείας.

Απόστολος Γκλέτσος: O νυν δήμαρχος Στυλίδας, είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο.

Πάυλος Χαϊκάλης: Μετά τη Βουλή, ο κ. Χαϊκάλης αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λίλα Καφαντάρη: Θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Θέμης Μουμουλίδης: Σκηνοθέτης ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά στον στίβο της πολιτικής και υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Τζούλια Παπαδημητρίου βάζουν υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα, ενώ η Άννα Φόνσου ενισχύει με την παρουσία της τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Πειραιά, κατεβαίνει η Νόνη Δούνια.

Στέλιος Διονυσίου: Στον Δήμο Βύρωνα βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα ο Σ. Διονυσίου, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στον Δήμο Ηλιούπολης βάζει υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας.

Στον Δήμο Σαρωνικού κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Δήμο Αλίμου.

Ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας,

Βάνα Μπάρμπα: Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: O γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό που ηγείται ο Βύρων Πολύδωρας.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Κακλαμάνης: Από Δήμαρχος …Ψινάκης
Το υποσχέθηκε ο Χριστοδουλόπουλος: Θα κάνω τη Μέρκελ να τραγουδάει!