ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκαν τα κεντρικά του γραφεία του κόμματος.

«Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο την δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση, έγινε τα ξημερώματα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες το κτίριο της Χαρ. Τρικούπη δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο από την πίσω πλευρά, από την οδό Μαυρομιχάλη, μεταξύ της οποίας και του κτιρίου των γραφείων του Κινήματος παρεμβάλλεται χώρος υπαίθριου πάρκινγκ.

Πηγές της Χαρ. Τρικούπη έλεγαν ότι η επίθεση πρέπει να έγινε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, προς τα ξημερώματα, καθώς στα γραφεία υπήρχε κόσμος, μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Στα γραφεία της Χαρ. Τρικούπη βρέθηκαν δύο βολίδες μια στον δεύτερο όροφο, στο δάπεδο, και μια στον τρίτο όροφο, σφηνωμένη σε γυψοσανίδα.

Η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ – Άγνωστοι πυροβόλησαν στα γραφεία (pics)

Ρoή Ειδήσεων