ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ασημακοπούλου για τις καταγγελίες του Παππά σε βάρος της

Η Ασημακοπούλου για τις καταγγελίες του Παππά σε βάρος της

Απάντηση στις καταγγελίες που έκανε σε βάρος της ο Χρήστος Παππάς έδωσε σήμερα η Άννα Ασημακοπούλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σήμερα στο MEGA, είπε:

«Αν ποτέ αυτός ο άνθρωπος ερχόταν στην εξουσία ούτε η μάνα μου, ούτε εγώ, ούτε ο γιος μου δεν θα είχαμε το θέμα να ψωνίσουμε σε ένα μαγαζί. Θα είχαμε το θέμα ότι θα μας έπαιρναν σε κάτι τρένα, θα μας πήγαιναν κάπου, θα μας έβαζαν να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο», είπε και αποκάλυψε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραγουδούσαν ναζιστικούς ύμνους και χαιρετούσαν ναζιστικά έξω από τη Βουλή.

Παράλληλα, σημείωσε πως είχε επισκεφθεί το κατάστημα του κ. Παππά στα Ιωάννινα μόνο για να ψωνίσει, ενώ έκανε λόγο για «αθλιότητα» που δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί στο κοινοβούλιο.

Να σημειωθεί πως ο Χρήστος Παππάς μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του, είχε πει για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Αφού είμαστε στα Γιάννενα, λοιπόν, ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ίδια, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε; Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν μ' ενδιαφέρει. Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού. Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες».

Διαβάστε επίσης:

Σε ρόλο... γεφυροποιού ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Βουλή: Ήρθη η ασυλία των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού