Αντικατάσταση Θεοχάρη: Λύση με υπογραφή πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου

Newsbomb

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που θα φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας θα προχωρήσει η αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη και θα τακτοποιηθεί και το θέμα του Taxisnet.

H Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ και έχει αναδρομική ισχύ (από τις 5 Ιουνίου) προκειμένου να καλύψει και τα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν από την περασμένη Πέμπτη, ημερομηνία παραίτησης του Χάρη Θεοχάρη.

Η πράξη αναφέρει: «Σε περίπτωση πρόωρης λήξης της θητείας του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ορίζεται ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ως αναπληρωτής για το χρονικό διάστημα από τη λήξη της θητείας του μέχρι το διορισμό του διαδόχου του.

Σε περίπτωση που ο ορισθείς ως αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει, με όμοια απόφαση ορίζεται ως αναπληρωτής ένας από τους προϊσταμένους Γενικής Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μέχρι το διορισμό του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων».

Με την αντικατάσταση του κ. Θεοχάρη θα επαναλειτουργήσει η υπηρεσία έκδοσης βεβαιώσεων και εκκαθαριστικών από το σύστημα Taxis που είναι εκτός λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους φορολογούμενους ελέω… Θεοχάρη

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved