ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Έρχεται μαυρίλα και καταιγίδα (vid)

Καμμένος: Έρχεται μαυρίλα και καταιγίδα (vid)

«Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Η εσωτερική υποτίμηση συνεχίζεται, η ανεργία ανεβαίνει και η λύση είναι μία. Η λύση είναι η αλλαγή της πολιτικής», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον real fm 97,8 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

«Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Η εσωτερική αποτίμηση συνεχίζεται, η ανεργία ανεβαίνει και η λύση είναι μία. Η λύση είναι η αλλαγή της πολιτικής. Και εγώ θα συμφωνήσω, αν θέλετε, με φωνές που μιλάνε για κυβερνήσεις εθνικής ενότητας, αλλά κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία όμως θα πει όχι στην πολιτική της τρόικας, θα φύγουν από τα υπουργεία οι επίτροποι, θα γίνει διαγραφή μέρους του χρέους, θα πούμε ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτό το χρέος, δεν ανήκει σε εμάς αυτό το χρέος και από κει και πέρα με ρυθμίσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στους επαγγελματίες και μεγάλη μείωση φορολογίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν πέσει η φορολογία κάτω από τα επίπεδα των χωρών που συνορεύουμε δεν μπορεί να λειτουργήσει απολύτως τίποτα. Οταν έχουμε 29% φόρο στις επιχειρήσεις και 45% στα φυσικά πρόσωπα και η Βουλγαρία έχει 10% η Αλβανία 9% και η Τουρκία 10%, δεν μπορεί να υπάρξει επιχείρηση στην Ελλάδα που θα μπορέσει να επιβιώσει».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβλεψε μάλιστα ότι ακολουθούν ακόμη πιο δύσκολες ημέρες. «Τα πράγματα που έρχονται είναι πολύ άσχημα. Ερχεται μαυρίλα. Καταιγίδα έρχεται, πρέπει να το καταλάβουμε».

Ακούστε τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση της ανεργίας στη Ε.Ε.