ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Ήρωες οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Μαζιώτη (pic)

Β. Κικίλιας: Ήρωες οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Μαζιώτη (pic)

Για ήρωες αστυνομικούς, οι οποίοι δεν δίστασαν να ρισκάρουν τη ζωή τους προκειμένου να συλλάβουν τον Νίκο Μαζιώτη έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που κατάφερε να βάλει χειροπέδες στον τρομοκράτη, την Τετάρτη στο Μοναστηράκι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε την Παρασκευή στο Υπουργείο με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν στη σύλληψη του Μαζιώτη, ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση και τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο των Αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ -όπως τόνισε- μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των Αστυνομικών.

Μάλιστα, μετέφερε στους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και ολόκληρης της Κυβέρνησης.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη», είπε ο κ. Κικίλιας, επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα Αστυνομικού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός ανέβασε φωτογραφία με τους αστυνομικούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας:
«Ρίσκαραν τη ζωή τους, προστάτευσαν τους πολίτες και τον συνέλαβαν. Με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που μας έκανε περήφανους».

Διαβάστε επίσης:

Τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη συνάντησε ο Κικίλιας