ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης κατά Σαμαρά και Βενιζέλου λόγω... Παπανδρέου

Καρχιμάκης κατά Σαμαρά και Βενιζέλου λόγω... Παπανδρέου

Φαίνεται ότι τα... καλύτερα έρχονται για την εσωτερική διαμάχη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς με δήλωσή του σε ιστοσελίδα, ο πρώην Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, Μιχάλης Καχριμάκης, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αιτία, αποτελεί το πρόσφατο άρθρο του κ. Σαμαρά στην εφημερίδα «Καθημερινή», στο οποίο ο κ. Καχριμάκης διαπιστώνει προσπάθεια απαξίωσης του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αποκαλεί «Αρχιλαϊκιστή αρχηγό των ανεκδιήγητων Ζαππείων της εξαπάτησης του ελληνικού λαού» και καλεί τον Βενιζέλο να καταγγείλει τη συστηματική απαξίωση του κόμματος από τη δεξιά.

Διαβάστε τη δήλωση του Μιχάλη Καχριμάκη στο Αgenda-News, την οποία και κοινοποίησε ο ίδιος μέσω της επίσημης σελίδας του στο twitter:

«Μιλούν λοιπόν εκείνοι που διέλυσαν τους ανθρώπους και τον τόπο, ρίχνοντας τους με τις πολιτικές και τους χειρισμούς τους, στη μαύρη τρύπα της κρίσης.

Μιλούν εκείνοι που συνεργούν στο μεγαλύτερο ξεπούλημα δημοσίου πλούτου που έχει δει ο τόπος από ιδρύσεως ελληνικού κράτους.

Μιλούν οι αρχιτέκτονες της υπονόμευσης της υποκρισίας του ψεύδους και των διδακτορικών τίτλων στην άσκηση του λαϊκισμού.

Δεν μιλούν εκείνοι που υποχρεούνται να υπερασπιστούν την ιστορία και την διαδρομή ενός χώρου και ενός ηγέτη που έδωσε ζωή ,ελπίδα ,υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια στους ανθρώπους.

Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανέχεται τους διαχρονικούς υπονομευτές της Δεξιάς να σπιλώνουν την ιστορία και την διαδρομή της αδιαμφισβήτητης προσφοράς του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

Οφείλει λοιπόν η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να εκφραστεί δημόσια, καταγγέλλοντας αυτή την συστηματική απαξίωση του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ από την δεξιά, που καταλογίζει χωρίς ίχνος σεβασμού και ντροπής, ο αρχιλαϊκιστής αρχηγός της των ανεκδιήγητων ΖΑΠΠΕΙΩΝ της εξαπάτησης του ελληνικού λαού Αντώνης Σαμαράς».

Διαβάστε επίσης

Καρχιμάκης σε ΝΔ: Κλείσατε το 2009 τη Βουλή, για να μας κληρονομήσετε την καταστροφή