ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ψυχικά παρών» θα είναι αύριο ο Αβραμόπουλος στη Χαλκιδική

«Ψυχικά παρών» θα είναι αύριο ο Αβραμόπουλος στη Χαλκιδική

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν θα είναι παρών στην αυριανή συνεδρίαση των πολιτικών επιτροπών της ΝΔ στη Χαλκιδική, με αφορμή τα 40 χρόνια του κόμματος, λόγω υποχρεώσεων του στις Βρυξέλλες. Εν τούτοις, μέσω χαιρετισμού του , που θα διαβάσει εκ μέρους του ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος, δηλώνει «ψυχικά παρών».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επόμενος Επίτροπος της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος περνά από την διαδικασία των ακροάσεων (hearings) κατά την οποία όλοι οι νέοι Επίτροποι δέχονται ερωτήματα από τους επικεφαλής των ευρωκοινοβουλευτικών ενώ το Σαββατοκύριακο έχει ραντεβού με όλους τους Ευρωβουλευτές όλων των ευρωομάδων.

Την Τρίτη ο νέος 'Ελληνας Επίτροπος θα περάσει ξανά από ακροάσεις του Ευρωκοινοβουλίου και την Τετάρτη αναχωρεί για Κύπρο όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την ανεξαρτησία.
Την Πέμπτη θα έχει επιστρέψει στην Αθήνα θα παρακολουθήσει στη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου ίδρυσης της Ν.Δ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει να δώσει με την ομιλία του στίγμα μεταμνημονιακής εποχής για τη χώρα και την παράταξη.

Ο κ.Αβραμόπουλος αναμένεται να φύγει από το υπουργείο 'Αμυνας στις 20 Οκτωβρίου ενώ θα αναλάβει τα καθήκοντα του ως Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων την 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Βόμβα! Τι ετοιμάζει η Τουρκία;