ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα πει ο Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΝΔ

Τι θα πει ο Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΝΔ

Κάλεσμα για συσπείρωση σε όλα τα στελέχη της κεντροδεξιάς αναμένεται να απευθύνει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο επίσης πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, καθώς και κορυφαία στελέχη όλων των εποχών, όπως οι Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και πληθώρα μικρομεσαίων στελεχών.

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα παρευρεθεί και ο πρώην ισχυρός άνδρας των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Η εκδήλωση θα έχει και τις απουσίες της, όπως αυτές του Γιώργου Αλογοσκούφη, του Γιώργου Σουφλιά και του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση θα υπάρξει και βιντεοσκοπημένο μήνυμα του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί στην ανάγκη της χώρας για σταθερότητα -διαμηνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι πρόωρες εκλογές δεν βρίσκονται στην ατζέντα του, αλλά και στα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα στην μετά το μνημόνιο εποχή.

Διαβάστε επίσης:

300 εκατ. ευρώ το «δώρο» του Γιούνκερ στον Σαμαρά!