ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Με ή χωρίς το ΔΝΤ η λιτότητα μένει

Σκουρλέτης: Με ή χωρίς το ΔΝΤ η λιτότητα μένει

«Η απόλυτα σαφής δήλωση του πρωθυπουργού ότι το χρέος είναι βιώσιμο» που για πρώτη φορά διατυπώθηκε ρητά από τον ίδιο ρητά στη Βουλή, είναι το πιο καθοριστικό απ' όσα προέκυψαν από την τριήμερη συζήτηση, για την ψήφο εμπιστοσύνης, δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης στο Mega και συμπλήρωσε «τι πας να διαπραγματευτείς, όταν θεωρείς ότι το χρέος είναι βιώσιμο; Δεν είναι αυτουπονόμευση αυτό;»

«Θέλω να ξέρω, ποιος ισχυρίζεται ανά τον κόσμο ότι το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο;» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν το χρέος είναι βιώσιμο παρόλο που εκτινάχθηκε, τότε τι συζητάμε, έχουμε ένα επιτυχημένο οικονομικό πρόγραμμα, δεν υπάρχει καμία ανθρωπιστική κρίση, όλοι οι δείκτες πάνε καλά, άρα να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Η δήλωση του πρωθυπουργού για τη βιωσιμότητα του χρέους βάζει ταφόπλακα στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους».

Κατήγγειλε τέλος, τη νέα προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού λέγοντας: "Είναι δυνατόν να φεύγεις από το Μνημόνιο και το ΔΝΤ και να μην διανοείσαι να καταργήσεις ούτε έναν από τους 400 εφαρμοστικούς του νόμους; Να αφήσουμε τα παραμύθια περί εξόδου από το Μνημόνιο, και να δούμε αν η κυβέρνηση έχει ως μέλημά της την εμπέδωση του καθεστώτος του Μνημονίου".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεσμεύεται σε καμία συμφωνία για το χρέος" την οποία θα διαπράξει μια απονομιμοποιημένη κυβέρνηση.

"Με το ΔΝΤ ή χωρίς το ΔΝΤ η λιτότητα μένει" πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γιακουμάτος: Το κρέας σήμερα είναι πάρα πολύ φθηνό! (vid)

Κυβερνούν τη χώρα με επικοινωνιακά τρικ!

«Ναι μεν, αλλά…» από τη Λαγκάρντ

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Πώς να ζήσεις με 3.500 ευρώ το μήνα;