ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ χτίζουν συμμαχίες ολέθρου

Νέα Δημοκρατία: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ χτίζουν συμμαχίες ολέθρου

Για συμμαχίες ολέθρου από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας με... νόημα πως οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, όχι μόνο «ανακάλυψαν πολλά κοινά σημεία και πτυχές», αλλά προσέφυγαν σε τακτικές «απαξιωτικών αναφορών και υποδείξεων» για να επιτεθούν στην κυβέρνηση.

«Η “συμμαχία της καταστροφής” αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο», τονίζει η βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, συμπληρώνοντας: «Κατά τη συνάντησή τους, οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος ανακάλυψαν “πολλά κοινά σημεία και πτυχές”.

Μετά, Καμμένος και Χρυσή Αυγή έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με απαξιωτικές αναφορές και υποδείξεις προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Και μετά, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν μαζί στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα».

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει: «Ο κ. Τσίπρας, αφού απείλησε εταίρους και αγορές διαμηνύοντας, προς Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον, πως δε θα δεσμευτεί από οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης, χτίζει τώρα τις δικές του συμμαχίες του ολέθρου».