ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Σούκουρας: Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω σχέση με τη ΝΔ

Γ. Σούκουρας: Δεν δωροδόκησα κανέναν, δεν έχω σχέση με τη ΝΔ

Τη θέση ότι δεν δωροδόκησε κανέναν και ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ΝΔ εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασε ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τη δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι καμία σχέση, καμία ανάμιξη δεν έχει η Νέα Δημοκρατία σε όλη αυτή την υπόθεση. Όλα αυτά που ειπώθηκαν από την κ. Ξουλίδου είναι ανακρίβειες διότι αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σούκουρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ διευκρίνισε πως δεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Ξουλίδου καθώς δεν είχε λεφτά να την πάρει τηλέφωνο…

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει επισκεφθεί τόσο το γραφείο της κ. Ξουλίδου όσο και των κ.κ. Γεωργιάδη και Μηταράκη, αλλά «μιλήσαμε για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

«Ας κινδυνεύσω, δεν λέω ψέματα, λέω αλήθεια» είπε, χαρακτηρίζοντας προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερε στα μηνύματά του προς την κ. Ξουλίδου μέσω Facebook.

Ειδικά για το μήνυμα που αναφερόταν στον Π. Μελά, ο Γ. Σούκουρας ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σχετικές ειδήσεις