ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Δεν θα αποστατήσω

Τατσόπουλος: Δεν θα αποστατήσω

Εμμένει στην αρνητική του στάση εναντίον της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Αθήνα 9,84», ο ανεξάρτητος βουλευτής αποσαφήνισε πως «δεν θα αποστατήσω».

Όπως εξήγησε, «μέσα σε αυτήν την αθλιότητα ζουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές αυτές τις μέρες, αργυρώνητους τους ανεβάζουν, αργυρώνητους τους κατεβάζουν. Όσοι δεν ψηφίσουν Πρόεδρο έχουν εξασφαλισμένο το δωμάτιο με τζάκι στον ΣΥΡΙΖΑ... Όσοι ψηφίσουν είναι πουλημένοι στην κυβέρνηση.

Και νομίζω ότι αυτός που κάνει πάρτυ είναι η Χρυσή Αυγή».

«Κάναμε μία πρόταση -πολύ σοβαρή πιστεύω- οκτώ βουλευτές, τρεις από τη Δημοκρατική Αριστερά και πέντε ανεξάρτητοι δημοκρατικοί και αυτή η συμφωνία ήταν μία συμφωνία πακέτο. Συμπεριλάμβανε τρία πράγματα, εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δρομολόγηση της συνταγματικής αναθεώρησης -για να μην πάει του Αγίου Ποτέ, όπως θα πάει τώρα- και πρόωρες εκλογές μέσα στο 2015. Μετά πολλών επαίνων την απέρριψε η Νέα Δημοκρατία και με τόνους λάσπης την απέρριψε και ο ΣΥΡΙΖΑ... Εγώ δεν θα αποστατήσω. Μπορεί ο κ. Σκουρλέτης, που κρατάει το μπακάλικο τεφτέρι και γράφει και σβήνει "δικός μας αυτός, εχθρός μας αυτός", εμένα να με έχει στους δικούς του, με βεβαιότητα και στις τρεις ψηφοφορίες.

Σχετικές ειδήσεις