ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιοβανόπουλος: Είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη

Γιοβανόπουλος: Είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη

Αναποφάσιστος για το τι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Γιοβανόπουλος.

«Είμαι ακόμα σε βαθιά περίσκεψη. Δεν αποφασίζω για τον εαυτό μου ή για την οικογένειά μου, αλλά για τη χώρα. Έχω ωριμάσει μέσα μου και έχω κατασταλάξει τι ακριβώς πρέπει να ειπωθεί αύριο στη Βουλή, μην έχετε αμφιβολία ότι περιμένω ή συζητάω και αναμένω έστω κάποιες μακρινές αχτίδες ότι έχω προσδοκίες, για όνομα του Θεού!» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους ΑΝ.ΕΛ.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες Χαϊκάλη και αν δέχθηκε και εκείνος ανάλογες πιέσεις απάντησε πως «εντάξει, τώρα αυτό νομίζω ότι φτάνει στα όρια της αστειότητας. Όχι, εμένα δεν με πλησίασε κανένας, για να ξεκαθαρίσω και αυτό το κομμάτι. Πρέπει κανείς να καθαρίζει το πιάτο του, όταν ετοιμάζεται να πάρει θέσεις σε τέτοιες σημαντικές στιγμές. Δεν θέλω ούτε καν να συνεχίσω αυτή τη δυσωδία ή να είμαι στα άκρα αυτού του κάδρου. Καμιά κουβέντα, δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Και νομίζω ότι όσο το συντηρούμε αυτό, έστω ως παραφιλολογία ή ως παραπολιτικό, κάνουμε κακό και όλοι αυτοί που εμπλέκονται νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουν μία "χραπ" και να καθαρίσουν με το χέρι τους πάνω από το τραπέζι, για να μη μείνει καμιά βρωμιά. Δεν ωφελεί κανέναν αυτό».

Ρoή Ειδήσεων