ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου: «Πάω στο Ποτάμι; Το πιο σύντομο ανέκδοτο»

Κούλογλου: «Πάω στο Ποτάμι; Το πιο σύντομο ανέκδοτο»

Με κατηγορηματικό τρόπο, ο Στέλιος Κούλογλου, απορρίπτει τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον θέλουν να «διαγράφεται» από τον ΣΥΡΙΖΑ και να παίρνει «μεταγραφή» στο Ποτάμι.

«Διάβασα κι εγώ τη διασκεδαστική φημολογία», δήλωσε στο Νewsbomb ο Στέλιος Κούλογλου.

«Είναι γνωστές οι ριζικές διαφορές μου με το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη και τις έχω εκφράσει δημοσίως πολλές φορές. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην Αριστερά αλλά, βεβαίως, ως δημοσιογράφος διατηρώ το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου. Δεν θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτούς που διαδίδουν τη φημολογία ότι διαγράφομαι από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ... δεν είμαι μέλος του ή ότι πάω στο Ποτάμι. Είναι σαν το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας» τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αφορμή για τις φήμες περί... διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε η συνέντευξή που παραχώρησε o Στέλιος Κούλογλου στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι να γίνουν εκλογές και να φύγει η κυβέρνηση, ενώ δεν υπάρχουν αντιρρήσεις για το πρόσωπο του κ. Δήμα. Συγχρόνως είναι καλό να δοθεί ένα μήνυμα συναίνεσης και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό ακριβώς, νομίζω ότι η πρόταση να πάμε σε εκλογές την 1η Φεβρουαρίου και να ψηφιστεί ο Στ. Δήμας είναι μια πολύ καλή λύση. Θα βοηθηθεί και η οικονομία που επηρεάζεται από τις πολιτικές εξελίξεις και, επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί μετά τις εκλογές -που πιστεύω ότι θα κερδίσει με σημαντική διαφορά-, να ασχοληθεί όχι με το να εκλέξει Πρόεδρο, αλλά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τη διακυβέρνηση, τη διαπραγμάτευση κ.λπ.

Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς θα προσπαθήσει στις εκλογές να πολώσει τα πράγματα στα άκρα και θα κινδυνολογήσει για να συσπειρώσει τη Νέα Δημοκρατία. Θα ζήσουμε κι άλλη λάσπη. Μια συναινετική πρόταση θα του αφαιρούσε κυριολεκτικά το τελευταίο όπλο που διαθέτει, για να διασωθεί κάπως εκλογικά, να μην καταποντιστεί».


Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις