Εκλογές - Βενιζέλος: Με 7 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ!

Newsbomb

Τι είπε σε «κλειστή» σύσκεψη με συνεργάτες του: Θα δώσω ψήφο ανοχής!

Επικαλούμενος τα στοιχεία που του έρχονται καθημερινά απ' τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλες έρευνες για τις οποίες έχει πληροφόρηση, ο Β. Βενιζέλος σε «κλειστή», εμπιστευτική σύσκεψη που είχε τις αμέσως προηγούμενες μέρες με το στενό του επιτελείο, τους είπε ότι «αυτή τη στιγμή η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στις 7 μονάδες, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία»!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ίδια εμπιστευτική σύσκεψη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, εξέφρασε επίσης στους στενούς του συνεργάτες την άποψη ότι «για μας παλεύεται ακόμα η τρίτη θέση».

Αυτή του την αισιοδοξία τη στήριξε στην εκτίμηση, ότι «αφού έχει παγιωθεί η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν την τελευταία εβδομάδα ψήφοι απ' τη Ν.Δ. κι έτσι θα επιστρέψουν σε μας κάποιοι οι οποίοι είχαν φύγει για εκεί προκειμένου να μην έρθει ο Τσίπρας πρώτος».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε από συνεργάτη του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, είπε ότι «εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτοδυναμία, θα του δώσω ψήφο ανοχής, διότι δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να πάμε σε δεύτερες εκλογές, αυτό θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα»...

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved