Ο Σίσυφος, η σημαία και το κλειστό μικρόφωνο

Newsbomb

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ αλλά την παράσταση έκλεψαν στιγμιότυπα, τα οποία συζητήθηκαν σε πολιτικά...

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ αλλά την παράσταση έκλεψαν στιγμιότυπα, τα οποία συζητήθηκαν σε πολιτικά και δημοσιογραφικά «πηγαδάκια.»

Με μια μικρή άτυχη στιγμή ξεκίνησε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς το μικρόφωνο ήταν κλειστό όταν άρχισε να απευθύνεται στους βουλευτές του. Ο πρόεδρος της ΝΔ το κατάλαβε άμεσα και άνοιξε το μικρόφωνο.

Όλοι έψαχναν τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος τελικά εισήλθε στην αίθουσα, εμφανώς μαυρισμένος, αφού ήδη ξεκίνησε τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Ο κ. Καραμανλής είχε κοντά του τους ευρωβουλευτές του κόμματος Κώστα Πουπάκη και Γιώργο Παπανικολάου.

Ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του χρησιμοποίησε αρκετές φορές τη φράση «δεν είμαι όλοι ίδιοι» ενώ έκανε αναφορά και στον μύθο του Σίσυφου, καθώς όπως είπε, η κυβέρνηση σπρώχνει τον βράχο του μνημονίου αλλά αυτός κατρακυλά πίσω.

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ στάθηκε στις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων, όπου κυριαρχούν οι ελληνικές σημαίες. Σημείωσε ότι σε κρίσιμες στιγμές οι Έλληνες πυκνώνουν τις γραμμές πίσω από τη σημαία.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved