ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Ο Σαμαράς επιχείρησε να εγκλωβίσει τη νέα κυβέρνηση

Σακελλαρίδης: Ο Σαμαράς επιχείρησε να εγκλωβίσει τη νέα κυβέρνηση

Προσπάθεια εγκλωβισμού της νέας κυβέρνησης σε στενά χρονικά περιθώρια, από την απερχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά κατήγγειλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας πως η ΝΔ πρέπει να απαντήσει σε τι αποσκοπούσε.

«Απλά δεν είχαν υπολογίσει πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα κινούνταν τόσο γρήγορα», τόνισε, μιλώντας στο Κόκκινο 105.5, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας πως επιδίωξη της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν να μη δώσει το χρόνο ούτε καν να σχηματισθεί η νέα κυβέρνηση.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Σακελλαρίδης στα δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, αλλά και τις διαπιστώσεις του πρωθυπουργού από τις πρόσφατες επαφές του στο εξωτερικό, από όπου προκύπτει πως η απελθούσα κυβέρνηση έβαλε τα στενά χρονικά όρια για τη διαπραγμάτευση.

Κάλεσε, πάντως, σε συναίνεση τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Αυτό που έχει σημασία είναι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μέσα από μια προσπάθεια να βγάλουμε από μια τελματωμένη κατάσταση την ελληνική οικονομία και την κοινωνία, να υπάρχει ένα κλίμα που να δίνει τη δυνατότητα και στη νέα ελληνική κυβέρνηση να φέρει εις πέρας την εντολή του ελληνικού λαού. Ζητάμε συναίνεση να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα κοινωνικής σωτηρίας».

Σχετικές ειδήσεις