Κ. Καραγκούνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη χώρα με πλεονάσματα

Newsroom Newsroom

Κ. Καραγκούνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη χώρα με πλεονάσματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη χώρα με πλεονάσματα σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τα non papers που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, για τις συνεδριάσεις του Eurogroup.

 

Ο κ. Καραγκούνης, καλεί επίσης την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί «χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες του Ελληνικού λαού και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στα non papers που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και αφορούν στις συνεδριάσεις του Eurogroup, παραδέχεται πλήρως ότι παρέλαβε τη χώρα με πλεονάσματα και υποστηρίζει ότι αυτά τα πλεονάσματα είναι η αφετηρία στην οποία στέκεται η κυβέρνησή του» τονίζει ο κ. Καραγκούνης.

«Παραδέχεται ευθέως ότι η χώρα βρίσκεται σε ανάκαμψη και παραδέχεται ότι το χρέος της Ελλάδος είναι βιώσιμο, εφόσον δοθεί η βοήθεια χρέους που εξασφάλισε η κυβέρνηση Σαμαρά από τον Νοέμβριο του 2012. Παραδέχεται, δηλαδή, τα επιτεύγματα και την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, που μέχρι τώρα ευθέως αμφισβητούσε. Τον καλούμε να προχωρήσει στη διαπραγμάτευση, να χτίσει πάνω σε αυτά τα επιτεύγματα, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες του Ελληνικού λαού και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved