Καμμένος: Ενοχλώ Σουλτς και Γκάμπριελ γιατί ψάχνω τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά

Θωμάς Μόσχος

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μας. Για την ακρίβεια, είναι η τρίτη φορά», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «στον ενικό» του τηλεοπτικού σταθμού STAR και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Καμμένος ερωτηθείς για τις επιθέσεις που έκαναν εναντίον του τις τελευταίες ημέρες, τόσο ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου όσο και ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, απάντησε ότι «ενοχλώ Σουλτς και Γκάμπριελ γιατί ψάχνω όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά».

«Ενοχλεί τη Γερμανία ότι ελέγχουμε πλέον όλες τις συμβάσεις για τα εξοπλιστικά», είπε ο κυβερνητικός εταίρος, συμπληρώνοντας ότι «οι Γερμανοί πολιτικοί υποστηρίζουν τις γερμανικές εταιρείες».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «δεν θα κάνουμε πίσω για τις γερμανικές αποζημιώσεις ως ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει».

«Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στις υποσχέσεις που έδωσε στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος τόνισε, επίσης, ότι δεν προκύπτουν από το ευρωπαϊκό δίκαιο οι αποφάσεις της ΕΚΤ για τη ρευστότητα. «Έχουμε να κάνουμε με εκβιαστικές αποφάσεις. Δεν είναι δουλειά του Ντράγκι να μιλά για τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών και να εκβιάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει από την Ευρωζώνη, με δική της θέληση» και πως «η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει κανένα μνημόνιο».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved