ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά σε τουριστικά γραφεία: Αναβάθμιση υπηρεσιών, λόγω ισχυρού ανταγωνισμού

Κουντουρά σε τουριστικά γραφεία: Αναβάθμιση υπηρεσιών, λόγω ισχυρού ανταγωνισμού

"Στόχος μας είναι η αναβάθμιση, η ποιότητα, η εκπαίδευση του κάθε συντελεστή της ελληνικής τουριστικής αγοράς" ανέφερε μεταξύ άλλων ηαναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά μιλώντας στη ετήσια Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Τουριστικών Ταξιδιωτικών Γραφείων.

"Το αποτέλεσμα είναι θέμα όλων μας και δημιουργεί τις βάσεις για μια καλύτερη ελληνική οικονομία, για ένα καλύτερο τουριστικό κλάδο, για μια καλύτερη θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των τουριστικών προορισμών", συνέχισε στον χαιρετισμό της.

"Είναι χρέος μας, τον τουριστικό κλάδο-την πλουτοπαραγωγική πηγή για τη χώρα- να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και με προσοχή προκειμένου να αναδείξουμε όλες τις δυνατότητές του. Είναι για το καλό όλων μας. Εσείς ως κρίκος της μεγάλης αλυσίδας των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τον τομέα του τουρισμού καλείστε όχι απλώς να συνεχίσετε την δραστηριότητά σας αλλά πολύ περισσότερο να την αναβαθμίσετε, να την ανεβάσετε πιο ψηλά, να την οδηγήσετε στην κατεύθυνση της προόδου" επεσήμανε η κ. Κουντουρά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις διεθνείς τουριστικές εξελίξεις, που όπως είπε "φανερώνουν ότι σε όλο τον κόσμο, και σε κάθε κράτος υπάρχει μέριμνα για το τουριστικό προϊόν. Υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός που οδηγεί σε υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη ταχύτητα εξυπηρέτησης και τέλος σε καλύτερες υπηρεσίες που δημιουργούν ικανοποιημένους επισκέπτες».

Σχετικές ειδήσεις