Σε άλλη συνεδρίαση θα συζητηθεί η πρόταση της ΝΔ για Εξεταστική των Μνημονίων

Νewsbomb

Σε άλλη συνεδρίαση θα συζητηθεί η πρόταση της ΝΔ για Εξεταστική των Μνημονίων

Σε άλλη συνεδρίαση της Ολομέλειας θα συζητηθεί η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής των Μνημονίων που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Η σχετική πρόταση της ΝΔ διανεμήθηκε λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης για την πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, να δηλώνει ότι είναι διατεθειμένη - αν συναινεί ομοφώνως το Σώμα - να συζητηθεί απόψε.

Προκειμένου ωστόσο μια πρόταση εξεταστικής να συζητηθεί στην Ολομέλεια θα πρέπει να διανεμηθεί στους βουλευτές και να εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη, τουλάχιστον δύο ημέρες νωρίτερα, όπως ορίζει ο Κανονισμός και σύμφωνα με όσα επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παρόλα αυτά, η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε θετικά διακείμενη να δοθεί η δυνατότητα να συζητηθεί απόψε κιόλας η πρόταση της ΝΔ, μαζί με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, υπό την προϋπόθεση ότι ομόφωνα το Σώμα θα εγκρίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι το κόμμα του επιθυμεί η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γίνει σε άλλη συνεδρίαση, διότι οι δύο προτάσεις έχουν διαφορετική φιλοσοφία.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved