ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαγενά: Εκνευρίστηκε με τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (pics)

Βαγενά: Εκνευρίστηκε με τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (pics)

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, εμφανώς ενοχλημένη κατευθύνθηκε προς τις θέσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά τους όταν στο βήμα βρίσκονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, φαίνεται πως αυτό που είχε προκαλέσει την αντίδραση της κας Βαγενά ήταν ότι οι ίδιοι ήταν πολύ ήσυχοι όταν μιλούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η κα Βαγενά είχε έντονο διάλογο με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η κα Βαγενά πάντως, προκάλεσε αίσθηση όταν στο τέλος της ομιλίας της και ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, έβγαλε ένα κασετοφωνάκι.

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν ξέρω αν είναι μέσα σε αυτά που επιτρέπονται να γίνονται στη Βουλή, αλλά πείτε ότι μιλάω εγώ, ότι είναι συνέχεια της φωνής μου αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο που θα ακούσετε», είπε η βουλευτής.

Τότε, από το ραδιόφωνο ακούστηκε η εκπομπή της ΕΡΤ που βρισκόταν στον «αέρα» την ώρα που έπεσε το «μαύρο», τον Ιούνιο του 2013.

Σχετικές ειδήσεις