ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεουτσάκος: Οικονομικοί δολοφόνοι οι δανειστές

Λεουτσάκος: Οικονομικοί δολοφόνοι οι δανειστές

Σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα καλεί το λαό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή γλώσσα κατά των δανειστών χρησιμοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος.

«Ζωή υπήρξε και πριν το ευρώ, και μπορεί να υπάρξει και μετά», υποστηρίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο κ.Λεουτσάκος υπογράμμισε πως αν οι δανειστές «δεν διευκολύνουν στη χρηματοδότηση και οδηγηθούμε στη ρήξη, ζωή υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Μάλιστα υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπάρξουν πιο γρήγορα προοδευτικές αλλαγές».

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Star ο κ.Λεουτσάκος είχε υποστηρίξει ότι οι δανειστές θέλουν να στριμώξουν σε επώδυνα μέτρα την Ελλάδα, αμφισβητώντας το κατά πόσο θα είναι «αμοιβαία επωφελής» και «έντιμη» η συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά των δανειστών, τους οποίους χαρακτήρισε «οικονομικούς δολοφόνους», αναφέροντας πως η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει μόνο μαζί με το λαό.

«Τους καλώ στο Σύνταγμα σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των δανειστών προκειμένου να ισχυροποιήσουμε τις θέσεις της κυβέρνησης απέναντι στην Ευρώπη» τόνισε ο κ.Λεουτσάκος.

Σχετικές ειδήσεις