Παρέμβαση Καλφαγιάννη στην ομιλία Τσίπρα για ΕΡΤ – Αποδοκιμάστηκε και αποχώρησε (video)

Newsbomb

Την έντονη αποδοκιμασία των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία «άνοιξε» τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, γνώρισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Και αυτό γιατί ο κ. Καλφαγιάννης, την ώρα που o πρωθυπουργός έστελνε ένα ακόμη σαφές μήνυμα στους δανειστές, τους ολιγάρχες και την τρόικα… εσωτερικού, επέλεξε να κάνει… αντιπολίτευση, δημιουργώντας εσκεμμένα (;) ένταση.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, που όπως είπε, αποτελεί συμβολικό ορόσημο, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης τον διέκοψε φωνάζοντας «Ναι, αλλά χωρίς τους εργαζόμενους».

Η παρέμβασή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, όχι μόνο να μην κερδίσει τις... εντυπώσεις (όπως ίσως ήλπιζε), αλλά να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την αίθουσα υπό γενική κατακραυγή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστους τους ισχυρισμούς του κ. Καλφαγιάννη, απαντώντας με νόημα πως η ΕΡΤ δεν επαναλειτουργεί για να βρουν κάποιοι τη δουλειά τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης. Της έγκυρης και αξιόπιστης, δηλαδή, ενημέρωσης, που εξυπηρετεί παράλληλα τον πλουραλισμό της…

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved