ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Μεϊμαράκη

Νέος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Μεϊμαράκη

Λίγους μόνο μήνες φαίνεται πως κράτησε η καλή σχέση του Ευ. Μεϊμαράκη με τη Ζωή κωνσταντοπούλου, καθώς ο πρώην και η νυν πρόεδρος της Βουλής ανταλλάσουν συνεχώς πυρά.

Την Παρασκευή ξέσπασε νέα κόντρα στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.

Η σημερινή πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Εξεταστικής διέκοψε τον κ. Μεϊμαράκη, ενόσω εκείνος τοποθετούνταν, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν.

«Η Βουλή είναι αυτόνομη, αλλά επειδή πολλά ακούγονται και οι υποψίες έχουν αυξηθεί ότι κάποιοι λειτουργούν εις βάρος της κυβέρνησης, ίσως ότι υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση...» εξηγούσε ο κ. Μεϊμαράκης, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου τον διέκοψε για του πει και -ειρωνικό- ύφος: «Ελάτε κ. Μαϊμαράκη, αρκεί που λειτουργείτε εσείς υπέρ της κυβέρνησης, ελάτε...».

Αμέσως ο κ. Μεϊμαράκης της απάντησε: «Ε, ναι. Σας ενοχλεί αυτό; Μα είναι δυνατόν να μου κάνετε τώρα τέτοια διακοπή; Έχετε γίνει και "διακοψίας" συν τοις άλλοις. Δεν κατάλαβα, σας ενοχλεί; Τι σας ενόχλησε;» και εκείνη με μια ανάσα του είπε: «Με προτρέπετε να συνεννοηθώ με την κυβέρνηση για κάτι που έχει η ίδια η κυβέρνηση θέσει;».

«Ναι, διότι είστε η πρόεδρος της Επιτροπής που είστε η πρόεδρος της Βουλής. Δηλαδή θα με λογοκρίνετε;» της απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σχετικές ειδήσεις