ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Live Blog - Chat: «Μαστίγιο και καρότο» σε Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής

Live Blog - Chat: «Μαστίγιο και καρότο» σε Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής

Μαραθώνιος ενημέρωσης από το Newsbomb.gr - Όλες οι εξελίξεις και οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους δανειστές - Θρίλερ για γερά νεύρα ήταν το σημερινό (25/06/2015) Eurogroup και η Σύνοδος Κορυφής - Σάλος και αναστάτωση με τις προτάσεις που κατέθεσαν οι δυο πλευρές - Διεκόπη το Eurogroup και ζητήθηκε από την ελληνική πλευρά να παρουσιάσει νέες προτάσεις σε έκτακτο Eurogroup το Σάββατο 27 Ιουνίου.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΤΟ NEWSBOMB.GR ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Αγώνας δρόμου από την ελληνική πλευρά να βρεθεί μια λύση υπό το βάρος των εκβιασμών και των παράλογων προτάσεων που παραθέτουν οι δανειστές. Ανεβάζουν συνεχώς τα δημοσιονομικά μέτρα που ζητούν να λάβει η ελληνική κυβέρνηση. Αμετακίνητος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας. Oι δανειστές ενώ αρχικά δεν ήθελαν να συζητηθούν οι ελληνικές προτάσεις στο Eurogroup, στη συνέχεια διέκοψαν το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών ζητώντας νέες πιο βελτιωμένες προτάσεις.

Τελικά αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι συζητήσεις αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 27 Ιουνίου να επανεξεταστούν σε έκτακτο Eurogroup οι ελληνικές προτάσεις.

Διαβάστε στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr όλες τις εξελίξεις και καταθέστε τις απόψεις σας

Σχετικές ειδήσεις