ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές ΑΝΕΛ κατά Σαμαρά και Θεοδωράκη

Βολές ΑΝΕΛ κατά Σαμαρά και Θεοδωράκη

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ και του επικεφαλής του Ποταμιού εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την επικριτική τους στάση στη διαπραγμάτευση.

«Προκαλεί θλίψη η δήθεν... ”μεγαλόψυχη” στάση του πρώην Πρωθυπουργού, που εμφανίστηκε και πάλι σε ρόλο Κασσάνδρας, αυτή τη φορά από τις Βρυξέλλες, όπου έσπευσε να δώσει... σκληρή μάχη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ως αντιπρόσωπος των δανειστών, αντί να συστήσει στον επικεφαλής του, τον κ. Βέμπερ, να μην συνεχίσει να κάνει bullying στον ελληνικό λαό με εκβιασμούς για Grexit», επισημαίνει η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ εκτιμά ότι το να μιλά ο κ. Σαμαράς για «εθνική ενότητα» φαντάζει «γελοίο», ενώ κάνει λόγο για διχασμό που προκαλεί τον λαό με τη στάση του.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναμένουμε επίσης στην πράξη και τα ...”σοβαρά” αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους ομολόγους του των νεοφιλελεύθερων κομμάτων στα σαλόνια των Βρυξελλών και ο κατά φαντασίαν ...πρωταγωνιστής του Ποταμιού. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μην αρκέστηκε μόνο να ενδώσει στις υποδείξεις των δανειστών για τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων