ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό ο Τσίπρας

Έτοιμος να απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό ο Τσίπρας

Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε τα… μηνύματα, που με ηχηρότατο τρόπο του έχουν σταλεί, πως δεν έχει καμία τύχη και κανένα απολύτως μέλλον η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν βάλει την υπογραφή του στο ξεπούλημα της χώρας και το μνημόνιο της υποταγής που του εμφανίζουν ως… δώρο οι τοκογλύφοι δανειστές.

ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Και αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της καταστροφής που θα επέλθει στην οικονομία της χώρας, μα πάνω απ’ όλα στη ζωή των Ελλήνων, εμφανίζεται αποφασισμένος - ορθά - να προχωρήσει το Σάββατο σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Αυτή είναι η εισήγηση που έχει δεχθεί από στενό συνεργάτη του και την επεξεργάζεται με μεγάλη προσοχή.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να εξηγήσει, μέσω διαγγέλματος, στον ελληνικό λαό, τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να δεχτεί την ιταμή πρόταση των δανειστών και οδηγείται στην απόρριψή της!

Είναι τελικά πιθανό να προβεί ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μια τέτοια κίνηση, εφόσον μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση με τους εταίρους. Δεν έχει, ωστόσο, καθοριστεί αν το διάγγελμα θα πραγματοποιηθεί πριν το Eurogroup ή μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ενώ φουντώνουν και τα σενάρια που θέλουν τον Έλληνα πρωθυπουργό να δέχεται εισηγήσεις και για νέα προσφυγή στις κάλπες…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων