ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας έφερε τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο»

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας έφερε τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας έφερε τη χώρα σε απόλυτο αδιέξοδο. Ανάμεσα σε μια απαράδεκτη συμφωνία και στην έξοδο από την Ευρώπη».

«Η απαράδεκτη συμφωνία των «θεσμών», ελάχιστα διαφέρει από εκείνη που ο ίδιος πρότεινε πριν λίγες μέρες. Ενώ σήμερα ο κ. Τσίπρας οδηγεί σε δημοψήφισμα με ερώτημα ουσιαστικά Ναι ή Όχι στην Ευρώπη. Και προτείνει ρήξη με όλους τους εταίρους και έξοδο από το ευρώ! Μοιραίος, αδύναμος και ανεύθυνος, απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος» σημειώνει.

«Η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας. Και η Νέα Δημοκρατία προφανώς τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης. Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την Πατρίδα μας» προσθέτει.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων