ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα

Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία. Η παρουσία μας στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος,μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το πρωί της Τετάρτης (22/07/2015), ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή του νομοσχεδίου με το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της 13ης Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα, αυτό είναι δεσμευτικό», είπε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε ότι όλα τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών «τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν είναι αληθινά».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «δεν ψηφίζεται και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα η οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής» και πρόσθεσε ότι γι’ αυτή την κυβέρνηση η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα για την έξοδο από την κρίση.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφθοράς, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του και υπογράμμισε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής άμεσα, «μέσα στις επόμενες ώρες».

Σχετικές ειδήσεις