ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προσωπικό προτεκτοράτο της Ζωής το κανάλι της Βουλής

Ποτάμι: Προσωπικό προτεκτοράτο της Ζωής το κανάλι της Βουλής

Σφοδρή επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε το Ποτάμι, κατηγορώντας την ότι «χρησιμοποιεί το κανάλι της Βουλής ως προσωπικό προτεκτοράτο της».

Όπως σημειώνεται από το Ποτάμι, το κανάλι μετέδωσε «για 10η φορά της συνέντευξης των δήθεν ειδικών που απαρτίζουν την προσωπική επιτροπή της κ. Κωνσταντοπούλου για το χρέος».

Συνεχίζοντας το κόμμα αναφέρει πως για 10η φορά μιλούσε ο κ. Τουσέν, «ανύπαρκτων επιστημονικών διαπιστευτηρίων αλλά λάτρης και λατρευόμενος ταυτόχρονα της προέδρου της Βουλής».

«Η χρήση ενός δημόσιου μέσου ως προσωπικό προτεκτοράτο συνιστά διαφθορά» υπογραμμίζουν από το Ποτάμι και ζητούν «να γνωστοποιηθεί το κόστος λειτουργίας του καναλιού της Βουλής να δημοσιοποιηθούν όλες οι συμβάσεις και οι «συνεργασίες» με περιθωριακούς και περιφερόμενους «δημοσιογράφους» και «σκηνοθέτες» που έχει «επιβάλει» η κ. Κωνσταντοπούλου. Η κυβέρνηση να εμπιστευθεί τους εργαζόμενους στο κανάλι της Βουλής και να τους αφήσει να το λειτουργήσουν με βάση της αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατίας».

Σχετικές ειδήσεις