ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεουτσάκος: Δεν είμαστε ενοικιαστές, είμαστε η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ

Λεουτσάκος: Δεν είμαστε ενοικιαστές, είμαστε η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφές μήνυμα ότι «η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε εμείς. Δεν είμαστε περαστικοί από την Αριστερά», έστειλε το Σάββατο (0808/2015) ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Λεουτσάκος.


Ο κ. Λεουτσάκος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real και απαντώντας στο ερώτημα αν είναι υπέρ της διάσπασης του κόμματος και της δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε:

«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίξαμε, τον συγκροτήσαμε, τον στηρίξαμε και από ένα μικρό, αλλά μαχητικό κόμμα, γιγαντώθηκε με μια πολιτική που μαζί με άλλους χαράξαμε και φέραμε σε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε και κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης και κόμμα κυβερνητικό».

Την ίδια στιγμή διευκρίνισε: «Άρα εμείς δεν είμαστε ενοικιαστές στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ακούω διάφορους όψιμους και μάλιστα με κυβερνητικές θέσεις, να κάνουν υποδείξεις, όταν γνώρισαν ή αναγνώρισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και μέχρι που να γίνει, ήταν υπό την κριτική τους ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ορισμένοι από αυτούς δεν γνωρίζουν ούτε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι υπουργοί και θα έπρεπε να σέβονται και να είναι πιο προσεχτικοί. Γιατί εργαζόντουσαν για προγράμματα άλλων κομμάτων μέχρι τις εκλογές στις 25 Γενάρη και όχι για του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις