Κωνσταντινόπουλος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας για τουλάχιστον 2 χρόνια

Newsbomb

Η επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο θα την ψηφίσει, αν ο πρωθυπουργός δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει, δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Μέχρι τώρα δώσαμε συναίνεση, αλλά πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα εσωκομματικά του και τα συνέδριά του» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ. Τόνισε ότι η συμφωνία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε η «Χαριλάου Τρικούπη», καθώς και ότι το θέμα θα συζητηθεί στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, με την διευκρίνιση ότι θα ζητηθεί από το κόμμα να την ψηφίσει, αν ο πρωθυπουργός δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει και δεν θα έχει ως προτεραιότητα τα εσωκομματικά του.

«Δεν έχει αξία να ψηφίζουμε πράγματα που σε 1-2 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσουν» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «να βγει να το πει αν δεν έχει την πλειοψηφία στο κόμμα του».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προκρίνει ως καλύτερη λύση μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με σταθερότητα για τουλάχιστον 2 χρόνια. «Ο Τσίπρας κερδίζει γιατί δεν υπάρχει καμία εναλλακτική από την αντιπολίτευση» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «τα φέουδα δεν αφήνουν να υπάρξει εναλλακτική».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved