ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας

Τσιόδρας: Πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, το ζήτημα είναι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα.

«Όπως και να έχει το πράγμα, σαφέστατα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ενώ επεσήμανε ότι «δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για νέες εκλογές».

«Το ποιες συνεργασίες θα προκύψουν μετά τις εκλογές, θα τις αποφασίσει ο κόσμος. Θα φανεί από το αποτέλεσμα...», σχολίασε. Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, το ζήτημα είναι ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα.

«Με βάση την επιλογή για το ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα, θα προκύψουν και συνεργασίες, γιατί με το μπόνους των 50 εδρών δεν γίνεται κυβέρνηση» σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού και συμπλήρωσε: «Εμείς έχουμε τη διάθεση να υπάρξει συνεργασία, φιλοδοξούμε να έχουμε τον ρόλο - καταλύτη, πιστεύουμε ότι βγαίνοντας από τις εκλογές μπορούμε να δώσουμε κατεύθυνση στην κυβέρνηση μετά».

Αναφερόμενος σ την Πρόεδρο της Βουλής ο κ. Τσιόδρας τόνισε: «Όταν έχει κατατεθεί η παραίτηση της κυβέρνησης, κι όταν σε δύο μέρες, μέχρι την Πέμπτη, με βάση όλα τα δεδομένα βέβαια, δεν θα υπάρχει Βουλή, αλλά θα έχουμε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών, αυτά είναι κινήσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου, που εντάσσονται στη γνωστή προσωπική της στρατηγική "να κάνουμε κάτι, προκειμένου να είμαστε συνεχώς στην επικαιρότητα". Δεν έχουμε πάρει απόφαση, αλλά νομίζω ότι δεν θα πάμε στις συνεδριάσεις που όρισε η Διάσκεψη των Προέδρων».

«Εμείς μπορούμε» το προεκλογικό σύνθημα του Ποταμιού

«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα της προεκλογικής μάχης του Ποταμιού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Υπό τον άνωθεν τίτλο άλλωστε, θα ξεκινήσει και η εναρκτήρια ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στα στελέχη του κόμματος, στις 20:00 το βράδυ, την Τετάρτη, στο Μουσείο Μπενάκη.

Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής και της Επιτροπής Διαλόγου, καθώς και τοπικά στελέχη από όλες τις εκλογικές περιφέρειες αλλά και τις ομάδες στήριξης που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σε όλη τη χώρα με τίτλο «Τώρα Ποτάμι».