Εκλογές 2015: Θετικά «βλέπει» το ντιμπέιτ το Μαξίμου

Newsbomb

Ανοιχτό «παράθυρο» για να συμμετάσχει ο Αλ. Τσίπρας σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών αφήνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Το θέμα του ντιμπέιτ το έβαλαν στην ατζέντα της συζήτησης τόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Στ. Θεοδωράκης αλλά και ο κ. Π. Λαφαζάνης.

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός είναι θετικές, αφού στο Μαξίμου θεωρούν ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα χάσει σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τους συγκεκριμένους αντιπάλους αλλά και ότι δεν μπορεί να αρνηθεί τη συμμετοχή σε μια τέτοια διαδικασία καθώς είναι πολύ πρόσφατη η εποχή που και ο ίδιος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμενε στη διεξαγωγή ντιμπέιτ.

Για το Μαξίμου αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να προκηρυχτούν οι εκλογές και να οριστεί ως ημερομηνία διεξαγωγής τους η 20ή Σεπτεμβρίου, καθώς βλέπουν ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί με κάθε τρόπο να παίξει καθυστέρηση, αφενός μεν περιφέροντας άσκοπα τις διερευνητικές εντολές, αφ’ ετέρου δε επιμένοντας στη σύγκλιση συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved