ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Πρόωρα… παλιός με Αλτσχάιμερ

Newsbomb

Για… Αλτσχάιμερ, αλλά και για εικόνα πρόωρα… παλαιού κατηγόρησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της ΔΕΘ.

«Δύο ημέρες τώρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας προσποιείται Αλτσχάιμερ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Συγγρού, η οποία προσθέτει: «αν ξέχασε τι υποσχόταν πριν ένα χρόνο, θυμούνται πολύ καλά οι Έλληνες που τον πίστεψαν και «ξέρουν πως, αντί να σκίσει το Μνημόνιο μέρα μεσημέρι, όπως έλεγε, έσκισε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Και καταλήγει η ΝΔ: «Οι Έλληνες «ξέρουν πως αρνείται ακόμα και μια συγγνώμη να ζητήσει. Ποιος, όμως, να τον πιστέψει».

«Έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έκανε copy paste παλιά κόμματα»
Στο μεταξύ, «την εικόνα του πρόωρα παλαιού εξέπεμψε ο Αλέξης Τσίπρας», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι τα όσα είπε είναι αοριστίες και επαναλήψεις των παλαιών διακηρύξεων.

«Πεισματική εμμονή στην αυταπάτη της αυτοδυναμίας. Αυτή ήταν η σημερινή "εικόνα"" του κ. Τσίπρα. Συνεχίζει τη σκιαμαχία του δικομματισμού. Πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά μέσα από την άρνηση της πραγματικότητας, θα καταφέρει να αποκρύψει την τραγική αποτυχία του στην διακυβέρνηση της χώρας και να εγκλωβίσει και πάλι τους πολίτες. Πήρε την γομολάστιχα, έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στην θέση του έκανε copy paste παλαιά προγράμματα πολλών κομμάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved