ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Η ΝΔ ανακοινώνει τις λίστες των υποψηφίων

Εκλογές 2015: Η ΝΔ ανακοινώνει τις λίστες των υποψηφίων

Δεν αναμένονται αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις

Γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να ανακοινωθούν οι λίστες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένονται εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια στις εκλόγιμες θέσεις, καθώς ο ίδιος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θεωρεί ότι οι βουλευτές μόλις πριν από επτά μήνες εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας επικεφαλής θα παραμείνει ο Θεόδωρος Φορτσάκης. Ωστόσο και σύμφωνα με μέχρι τώρα πληροφορίες, θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να έχει ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Γράψας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Παράλληλα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επιχειρήσει να διεμβολίσει τόσο τους ΑΝΕΛ όσο και το Ποτάμι καθώς θα ενταχθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια πρόσωπα που ήταν υποψήφια με τα δύο κόμματα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπως ο Πάνος Κοκκινόπουλος, (προερχόμενος από το Ποτάμι) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η Ελένη Πολύζου και ο Παναγιώτης Μελάς( πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ).

Στην Β' Αθήνας δεν αναμένονται αλλαγές ούτε στις θέσεις των πρώτων επιλαχόντων καθώς σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές οι συγκεκριμένες θέσεις ενδέχεται να είναι εκλόγιμες.

Στην Α' Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης που μετακινείται από το Κιλκίς, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Ζέρβας και η περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Τζελίνα Μακραντωνάκη.

Σχετικές ειδήσεις