ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης με διοίκηση ΔΕΘ: «Το μείζον είναι ότι πετύχατε να συνεργαστείτε και να συνεννοηθείτε»

Μεϊμαράκης με διοίκηση ΔΕΘ: «Το μείζον είναι ότι πετύχατε να συνεργαστείτε και να συνεννοηθείτε»

Παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τη συνεργασία της με τους φορείς της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε την Έκθεση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

«Το μείζον είναι ότι πετύχατε να συνεργαστείτε και να συνεννοηθείτε» είπε, τονίζοντας πως οι συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν παραγωγικά αποτελέσματα στην πόλη.
Υπογράμμισε επίσης πως η ΔΕΘ αποτελεί ένα αξιόπιστο βήμα για να αναλύσει κανείς σε πολιτικό επίπεδο τις θέσεις του και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα, ενώ ανέφερε πως πέρα από τον εκθεσιακό της ρόλο αποτελεί και μια μεγάλη γιορτή για τη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, παρουσίασε στον κ. Μεϊμαράκη τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για τα τελευταία έτη, αλλά και τους στόχους διεθνοποίησή της για το επόμενο διάστημα. Με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις «Μαγεμένες» και την πολιτιστική διάσταση που δόθηκε φέτος στη διοργάνωση, επισημαίνοντας τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από την εταιρεία μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Σχετικές ειδήσεις