ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Πού θα ψηφίσουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Πού θα ψηφίσουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας

Λίγες ώρες έμειναν πριν από τη διεξαγωγή των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και όλα είναι έτοιμα για την προσέλευση στις κάλπες.

Στο 583o Εκλογικό Τμήμα, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, θα ψηφίσει στο 10ο Δημοτικό Σχολείο της Χαλκίδας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:00 το πρωί.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 09:30 το πρωί, όπως ενημέρωσε με δελτίο τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, στο 72ο Εκλογικό τμήμα του δήμου Γόρτυνας θα ψηφίσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενώ στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στη Χαλέπα, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πού θα ψηφίσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.


Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Μάθε που ψηφίζεις στις Εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις