Τζιτζικώστας: Να αλλάξουμε εμείς για να εμπνεύσουμε τη χώρα

Newsbomb

Την ανάγκη μεγάλων τομών στη Νέα Δημοκρατία τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος, Απ. Τζιτζικώστας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί ο ίδιος να μεγαλώσει το κόμμα.

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να μεγαλώσω τη Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

«Είμαι υποψήφιος, τόνισε, γιατί μπορώ να απελευθερωθώ από τους κομματικούς συσχετισμούς, γιατί ξέρω να διεκδικώ μεγάλες, συλλογικές πολιτικές νίκες που αγκαλιάζουν την κοινωνία», σημείωσε, προσθέτοντας ότι στην Πάτρα ξεκινά το αύριο της παράταξης.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση υπογράμμισε ότι «πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς ώστε να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε στο τέλος, όλη τη χώρα».

Αναφερόμενος στη θητεία του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, υπενθύμισε ότι δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία που είχε γίνει ποτέ στην Ελλάδα. «Απέναντι σε μηχανισμούς και συστήματα, μπορούμε να το ξανακάνουμε» υπερθεμάτισε.

«Αυτό που σχεδιάζω εγώ είναι μια μεγάλη Ν.Δ. που δεν βάζει ταμπέλα στον εαυτό της, ούτε στον κόσμο της. Οραματίζομαι ένα κόμμα ανοιχτό, με οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία, ένα κόμμα με δομές ώστε να προσελκύσουμε τα καλά μυαλά και τους νέους ανθρώπους», διεμήνυσε.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved