ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καζάνι» που βράζει η ΝΔ: Σκληρή δήλωση Μητσοτάκη - «Μόνο στα νεκροταφεία δεν συζητάνε οι άνθρωποι»

«Καζάνι» που βράζει η ΝΔ:  Σκληρή δήλωση Μητσοτάκη - «Μόνο στα νεκροταφεία δεν συζητάνε οι άνθρωποι»

Μείζον ζήτημα στην «κούρσα» για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει η διεξαγωγή ντιμπέιτ, με τους υποψήφιους προέδρους Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα να εκτοξεύουν βέλη κατά του νυν προέδρου Ευάγγελου Μεϊμαράκηπου εμμένει στην άρνηση του για μια τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων.

Σε μια σκληρή δήλωση επί του θέματος της τηλεμαχίας, προχώρησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφήνοντας αιχμές για την στάση του ΒαγγέληΜεϊμαράκη, λέγοντας ότι κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν την ΝΔ σε νεκροταφείο ιδεών.

«Στα νεκροταφεία μόνο δεν συζητάνε οι άνθρωποι. Επιμένω στο δημόσιο διάλογο. Η ΝΔ δεν είναι νεκροταφείο ιδεών. Αυτοί οι 'περαστικοί' για τους οποίους υποτιμητικά κακώς μιλά ο κ. Μεϊμαράκης είναι αυτοί οι οποίοι θα μεγαλώσουν το κόμμα. Εάν θέλουμε μια νέα συρρικνωμένη ΝΔ και είμαστε ευχαριστημένοι με το 28%, ναι δεν θα θέλουμε περαστικούς», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ενώ άφησε και αιχμές για το θέμα ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης χρησιμοποιεί τα γραφεία της Συγγρού για να στηρίξει την υποψηφιότητα του, «Δεν περιμένω να με στηρίξουν οι μηχανισμοί της Νέας Δημοκρατίας, γιατί ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα χάσουν τη δουλειά τους».

Από την άλλη πλευρά και ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες έστειλε επιστολή «δηλητήριο», με την οποία προειδοποίησε πως η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της ΝΔ κινδυνεύει να πάρει τα χαρακτηριστικά «παρωδίας», εκτιμώντας ότι η ακολουθούμενη μορφή της εκλογικής διαδικασίας απειλεί την παράταξη «όχι απλώς με διάσπαση, αλλά με απαξίωση».

Σχετικές ειδήσεις