ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαββαΐδου: Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας μου

Σαββαΐδου: Υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας μου

«Όταν δεν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι, υπάρχουν περιθώρια παρεμβάσεων». Με αυτή τη δήλωση η πρώην γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) Κατερίνα Σαββαΐδου κάνει λόγο για «πολιτικές παρεμβάσεις» κατά τη διάρκεια της θητείας της, εκτιμώντας, παράλληλα, «ότι οι υποψήφιοι για τη θέση σίγουρα έχουν στην άκρη του μυαλού τους τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησαν οι δύο προηγούμενοι γενικοί γραμματείς».

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», την πρώτη μετά και την απομάκρυνσή της από τη ΓΓΔΕ, η κ. Σαββαΐδου αφήνει αιχμές απέναντι στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι «υπήρξαν κάποιες από τις δηλώσεις της που προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Εξάλλου, άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι έθεσε ένα ένα ψεύτικο δίλημμα, δηλαδή ΦΠΑ στο μοσχαρίσιο κρέας ή στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Τέλος, η ίδια προειδοποίησε για ακόμη μία φορά ότι θα λάβει «τα προσήκοντα μέτρα για την προστασία της τιμής, της υπόληψης και της προσωπικότητάς της».

Σχετικές ειδήσεις