ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Δεν παραιτούμαι από Περιφερειάρχης

Τζιτζικώστας: Δεν παραιτούμαι από Περιφερειάρχης

Την απόφασή του να μην παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, επανέλαβε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι είναι εκλεγμένος στη θέση του Περιφερειάρχη και «και όχι διορισμένος».

Ζήτησε μάλιστα εκλογές άμεσα, προσδιορίζοντας τον χρόνο επανάληψής τους στις δύο εβδομάδες.
Τόνισε δε ότι πρέπει να «επουλωθούν οι πληγές, καθώς μετά την αναβολή των εκλογών «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ηττημένη».

Μάλιστα, χαρακτήρισε «διχαστικές» τις αναφορές Μεϊμαράκη που κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από τη θέση του, ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη συζήτηση είναι «διχαστική».

«Έχω δεχτεί το μεγαλύτερο πόλεμο λάσπης από τους συνυποψηφίους μου, αλλά κάνω την μεγαλύτερη προσπάθεια να κρατήσω ενωμένη την παράταξη. Σήμερα ο κύριος Μεϊμαράκης δεν σήκωσε καν το τηλέφωνο», σημείωσε επίσης.

Ερωτηθείς για τον κ. Πλακιωτάκη, τον οποίο κατά πληροφορίες θα προτείνει αύριο Τρίτη 24 Νοεμβρίου ο κ. Μεϊμαράκης ως πρόεδρο, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε ότι και άλλα πρόσωπα θα μπορούσαν ναφέρουν εις πέρας αυτό το ρόλο, διευκρινίζοντας πάντως «δεν θα τα χαλάσουμε στο πρόσωπο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε « Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την Κυριακή».
Τέλος, ο κύριος Τζιτζικώστας σημείωσε ότι αύριο Τρίτη θα παρίσταται στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Σχετικές ειδήσεις