Επίσκεψη του Βασίλη Λεβέντη στην Πάτρα

Newsbomb

Την Πάτρα επισκέφθηκε απόψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματος.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «το ασφαλιστικό θα είναι και το τέλος της παρούσας κυβέρνησης», γι’ αυτό, όπως πρόσθεσε, «δεν έχει εισαχθεί ακόμα στη Βουλή». Θα μπει ο Μάρτιος, συνέχισε ο Βασίλης Λεβέντης, «δεν θα έχει εισαχθεί ακόμα στη Βουλή και έτσι θα οδηγηθούν τα πράγματα στην οικουμενική κυβέρνηση».

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «όσοι είστε κοντά μας αυτήν την ώρα, είστε ανιδιοτελώς» και συμπλήρωσε: «Θα είστε ο σπόρος που θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση γρήγορα, κυβέρνηση δημοκρατική, του λαού, όχι των ξένων και των συμφερόντων».
Επίσης, σημείωσε ότι «κανείς δεν πίστευε πριν από ένα χρόνο ότι η Ένωση Κεντρώων θα ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα» και επισήμανε ότι «τώρα η Αχαΐα δεν θα πάει κοιμισμένη να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές και θα δώσει σοβαρό ποσοστό στην Ένωση Κεντρώων».

Καθοδόν προς την Πάτρα ο Βασίλης Λεβέντης σταμάτησε στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, όπου άκουσε τα αιτήματά τους και συνομίλησε μαζί τους.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved